Åhh nej – nu igen: Liste rangerer pigerne efter udseende på nyt gymnasium

Skive Gymnasium og HF – Foto: Google Street View

Det er ikke kun på Munkensdam Gymnasium i Kolding, at der florerer en liste med rangering af pigers udseende. Nu er fænomenet også nået Skive Gymnasium og HF

Flere piger på Skive Gymnasium og HF bankede fredag eftermiddag på rektor Lars Erik Nielsens dør. De fortalte, at der lige nu florerer en liste, hvor skolens piger får tildelt en karakter efter udseende.

Det fortæller rektoren til Skive Folkeblad og kalder samtidig situationen meget træls.

”Lige nu ved jeg ikke, hvem der står bag. Men når vi finder frem til de ansvarlige, er det ikke kun en reprimande, de kan se frem til,” siger rektoren til Skive Folkeblad og tilføjer, at det vil få alvorlige konsekvenser for de ansvarlige.

Rektoren har endnu ikke selv set listen, men antager, at de fleste af skolens piger er rangeret.

En lignende knibe skete for nylig på Munkensdam Gymnasium i Kolding, hvor fem 3.g-drenge havde rangeret over 200 piger fra 1.g på en liste efter pigernes udseende.

Det kom der stor debat om, da drengene ikke blev smidt ud. De fem drenge holdt til gengæld en ’undskyldning-ceremoni’ til pigerne fredag formiddag på skolen.

SE OGSÅ: 52-ÅRIGE MOR DØDE I TRAGISK ULYKKE: ‘MIN KONE VAR ET FANTASTISK, HJERTEVARMT MENNESKE’

På Munkensdam Gymnasium gik listen, som pigerne blev rangeret på, fra Toppen af Poppen, Direkte til Britta-hjørnet, Kunne Smash, Ellers tak du, Vil hellere skære pikken af. Det er uvist, hvilke karakterer pigerne på Skive Gymnasium og HF bliver rangeret efter