29. jan. 2023 - 12:43

9-årig pige blev antastet af mand: Nu er der overraskende nyt i sagenArkivfoto

En 9-årig pige fortalte lørdag til politiet, at hun var blevet antastet af en mand på en sti i Hammelev i Vojens. Men nu viser det sig ikke at være sandt

Syd- og Sønderjyllands efterlyste lørdag eftermiddag en kvindelig kondiløber, der var kommet en 9-årig pige til undsætning, som angiveligt var blevet antastet af en mand på Bøgevej i Hammelev i Vojens.

“Pigen siger, at hun har fået hjælp af en kvindelig kondiløber, der kom hen og viftede den her mandsperson væk. Vi ved ikke så meget om, hvad der er sket. Derfor vil vi gerne i kontakt med kvinden og høre, hvad hun har set,” lød det i går fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en udtalelse til B.T..

Men nu viser det sig, at episoden slet ikke er sket.

‘I forbindelse med mistænkeligt forhold i Hammelev, Vojens, hvor vi i går efterlyste en kvindelig kondiløber, der havde hjulpet en ung pige, kan vi nu konstatere, at der formentlig er tale om en ung pige med en livlig fantasi, og at der intet er om forholdet,’ oplyser vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi søndag middag.

Den 9-årige pige havde ellers i første omgang fortalt, at en mand havde talt og måske rykket i hende. Pigen fortalte det først til sine forældre, som så alarmerede politiet.ANDRE LÆSER OGSÅ