85-årig kvinde dræber indbrudstyv

Indbrudstyven er Derek Condon - han blev skudt og dræbt. Foto: Bingham County Sheriffs Office.

Med hendes handicappede søn et andet sted i huset, blev en 85-årig kvinde lænket med håndjern til en stol af en indbrudstyv

Alligevel lykkedes det til sidst, den 85-årige kvinde Christine Jenneiahn at slippe fri for håndjernene, dræbe indbrudstyven og stoppe familiens mareridt.

Indbruddet skete i den 85-årige kvindes hus i Bingham County i Idaho, hvor gerningsmanden tiltvang sig adgang iført en sort skimaske og en militærjakke.

Det skriver Sky News.

Ifølge politiet rettede indbrudstyven først en pistol og mod Christine Jenneiahn og slog hende flere gange, så der røg blod ud på hendes pude og soveværelsegulv.

Derefter lænkede han hen hende med håndjern til et stol og spurgte, hvor hun gemte sine værdier.

På et tidspunkt opdagede indbrudstyven, at den handicappede søn var hjemme og blev sur på Christine Jenneiahn over, at hun ikke havde fortalt det.

Mens indbrudstyven var i gang med at gennemsøge dele af huset, lykkedes det Christine Jenneiahn at slæbe sig ind i sit soveværelse, hvor hun havde en .357 Magnum-pistol liggende gemt.

Da tyven pludselig ankom til soveværelset, skød hun ham to gange, hvorefter han vaklede ud i køkkenet og døde af sine kvæstelser.

Christine Jenneiahn faldt selv om på gulvet, hvor hun blev liggende i ti timer, før hende anden søn fandt hende.

Anklager i Bingham County Ryan Jolley mener, at kvinden handlede i selvforsvar.

“At Christine overlevede dette møde er virkelig utroligt. Hendes mod, beslutsomhed og vilje til at leve ser ud til at være det, der reddede hende den nat. Denne sag repræsenterer en af de mest selvopholdelseshandlinger, jeg nogensinde har set,” siger anklageren og tilføjer:

“Christine var berettiget til at tage alle nødvendige midler i brug for at forsvare sig selv og sin søn den nat. Hun bør ikke straffes.”

Indbruddet skete den 13. marts, men politiets rapport om hændelsen er netop udgivet