6-årig kørt ned ved legepark: Flygtede uden at standse

Politiet ønsker nu at komme i kontakt med eventuelle vidner. En seksårig dreng blev onsdag påkørt af en knallert, der valgte at stikke af.

På en ellers hyggelig sti går en 6-årig dreng.

Ad stien kommer en lille knallert bragende ud af ingenting.

Knallertføreren mister herredømmet på den smalle sti og påkører den 6-årige dreng.

‘Knallerten flygtede fra stedet uden at standse, og drengen, der blev ramt, måtte efterfølgende behandles på skadestuen,’ skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse om sagen.

Her bringer de også en beskrivelse af gerningsmanden, som de altså er på jagt efter i skrivende stund.

‘Gerningsmanden beskrives som værende iført en rød trøje og styrthjelm, knallerten beskrives som rød/hvid, og efter påkørslen flygtede gerningsmanden på knallert ifølge politiets oplysninger mod øst og drejede mod nord ved Dyrehavegårdsvej,’ skriver de.

Uheldet er sket i Kolding omkring klokken 09.00 onsdag morgen.

‘På en sti i Legeparken i Kolding blev en dreng på seks år onsdag omkring kl. 09.00 påkørt af en lille knallert,’ oplyser politikredsen i pressemeddelelsen.

Sydøstjyllands Politi ønsker altså at komme i kontakt med eventuelle vidner i sagen, og hvis du kan være behjælpelig med nogen former for information, så kan de kontaktes på 1-1-4.

Politiet takker på forhånd for hjælpen.

Der er netop sket et kæmpe datalæk, hvor mere end 246.000 danskere har fået lækket sine hemmelige oplysninger. Er du en af dem? Læs historien her.