10. dec. 2021 - 11:58

58-årig sigtet for drab i AarhusSent torsdag aften anholdte Østjyllands Politi en 58-årig mand fra Aarhus. Manden sigtes for at have dræbt den 34-årige mand, der torsdag eftermiddag blev fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Torsdag middag modtog Østjyllands Politi først en anmeldelse om, at der lå en død mand bag ved en bænk i Rådhusparken. Da de ankom til stedet, mente de, at dødsfaldet virkede mistænksomt.

Området blev således spærret og politiet påbegyndte en efterforskning af det formodede drab.

”Vi har efterforsket sagen intensivt hele aftenen og natten med henblik på dels at finde frem til identiteten på den afdøde og dels at afklare, om han var blevet udsat for en forbrydelse. Det førte til, at vi sent i aftes anholdt en 58-årig mand, som vi mistænker for at have dræbt den 34-årige mand,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse.

Den anholdte mand skal fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus i dag klokken 13.30. Her skal retten vurdere om manden bør varetægtsfængsles, eller om han skal løslades.

Politiet søger vidner

Efterforskningen af den 34-åriges dødsfald er i fuld gang, og politiet søger derfor vidner, der har set noget mistænkeligt i området omkring Rådhusparken i tidsrummet fra onsdag aften og til torsdag ved middagstid.

Politiet mangler nemlig stadig at finde ud af, hvordan og hvornår manden døde.

Hvis man har nogle informationer, kan man kontakte Østjyllands Politi på 114.

Arkivfoto. Rådhusparken torsdag eftermiddag, hvor en død person blev fundet.