53-årig fundet død: ‘Mistænkelige omstændigheder’

Retsmedicinere arbejdede på stedet.

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Flere ting omkring dødsfaldet virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret. Politiet gik i gang med at undersøge nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

Et område omkring et garageanlæg på Lægårdsvej i Lystrup blev onsdag eftermiddag afspærret, da Østjyllands Politi kort forinden havde modtaget en anmeldelse om, at en person var blevet fundet afgået ved døden på stedet.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de forklarer, at anmeldelsen kom klokken 13.11, hvorefter de blå blink blev tændt på flere patruljer.

”Da vi ankom til stedet og foretog de indledende undersøgelser omkring dødsfaldet, var der forhold, der virkede mistænkelige. Derfor besluttede vi at afspærre området omkring boligen, mens vi gik i gang med nogle grundige undersøgelser på stedet, og der blev talt med vidner og naboer for at få undersøgt sagen nærmere,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Flere patruljer blev sendt til stedet.

Klokken 13.46 erklærer en læge, at den 53-årige mand er død.

”Vi forventer, at vi i løbet af dagen i dag, torsdag, bliver klogere på dødsårsagen. Vi har arbejdet intensivt med sagen i løbet af hele eftermiddagen og aftenen onsdag, men der er ikke umiddelbart noget, der indikerer, at den 53-årige har været udsat for et kriminelt forhold,” udtaler Flemming Nørgaard i pressemeddelelsen.

Politiet kan ikke komme nærmere ind på, hvorfor de fortsat efterforsker sagen. De afventer lige nu svar fra retsmedicinske undersøgelser, der skal hjælpe dem med at blive klogere på dødsårsagen.

”Vi forventer, at vi i løbet af dagen i dag, torsdag, bliver klogere på dødsårsagen. Vi har arbejdet intensivt med sagen i løbet af hele eftermiddagen og aftenen onsdag, men der er ikke umiddelbart noget, der indikerer, at den 53-årige har været udsat for et kriminelt forhold,” oplyser Flemming Nørgaard i pressemeddelelsen.

De pårørende er blevet underrettet.

LÆS OGSÅ:

Akutlægebil smadret under udrykning

22-årig død efter knivstik: Gerningsmand smides ud af Danmark