17. apr. 2023 - 14:32

47-årig fløjet på hospitalet efter angreb med golfkølleEn 47-årig mand er blevet fløjet på Aalborg Universitetshospital med hovedtraumer efter at være blevet udsat for et overfald med en golfkølle

På en adresse i Færkenstræde i Nykøbing Mors slog en 31-årig kendt kriminel en 47-årig mand fra Thisted to gange i hovedet med en golfkølle tidligt søndag morgen.

Annonce

Kort efter klokken 08.21 ringede den 47-årige mand selv 1-1-2.

Det resulterede i, at ambulancetjenesten sammen med Midt- og Vestjyllands Politi kort efter var på adressen.

 “Han kender gerningsmanden, som vi kender i forvejen, så ham begyndte vi at kigge efter med det samme. Den 47-årige havde et par ret markante mærker i hovedet efter slagene med golfkøllen, så han blev fløjet til Aalborg Universitetshospital, for hovedtraumer af den slags kan være meget alvorlige,” fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jesper Brøndum til Nordjyske.

SE OGSÅ: FILIPPA-SAGEN: 32-ÅRIG SIGTET FOR VOLDTÆGT

Klokken 11.37 lykkedes det politiet at anholde den 31-årige mand.

Annonce

Det skete på en adresse ikke langt fra gerningsstedet på Færkenstræde.

Anholdelsen skete udramatisk, men politiet var ankommet med fem betjente, som iført veste og med skjold kom igennem døren til den 31-årige mand.

Vagtchefen oplyser, at man rykkede talstærkt ind, fordi man i forvejen kendte den 31-årige og vidste, at han kunne være voldsom.

Motivet er på nuværende tidspunkt ukendt.

Annonce

Den 31-årige er mandag formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør. Resultatet af det foreligger endnu ikke.

Den nærmere tilstand på den 47-årige mand er ikke kendt.ANDRE LÆSER OGSÅ