41-årig knivdræbt: Ny melding fra politiet

En 41-årig mand blev fundet med knivstik på retspsykiatrisk afdeling og er efterfølgende blevet erklæret død. Nu har politiet nye oplysninger i sagen

Tirsdag aften klokken 19.46 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et knivoverfald på Tyge Søndergaards Vej i det nordlige Aarhus, hvor Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby.

Da betjente kort efter ankom til stedet, fandt man en alvorligt kvæstet 41-årig mand.

Hurtigt blev der ydet livreddende førstehjælp, men manden liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død klokken 20.08 som følge af knivstikkene.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er på stedet kort efter drabet

Personalet på stedet havde allerede tilbageholdt en 46-årige mand, som der er den mistænkte gerningsmand.

Han er efterfølgende blevet anholdt og sigtet for manddrab ved med flere knivstik at have slået den 41-årige mand ihjel. Både offer og gerningsmand var anbragt på afdelingen.

Det formodede gerningsvåben – en kniv – blev også fundet på stedet og er i politiets varetægt.

”Vi har siden anmeldelsen i går aftes været synligt til stede med mange patruljer på selve gerningsstedet og i området omkring Aarhus Universitets Hospital i Skejby, hvor vi natten igennem blandt andet har afhørt vidner i sagen, indhentet videoovervågning og foretaget undersøgelser på gerningsstedet,” siger fg. politiinspektør Anders Uhrskov fra Østjyllands Politi og tilføjer:

”På baggrund af de oplysninger, vi har om sagen på nuværende tidspunkt, er det vores umiddelbare formodning, at hændelsesforløbet op til gerningstidspunktet er fastlagt,” siger han.

Den anholdte mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus klokken 13.00

Da anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, har Østjyllands Politi ikke yderligere kommentarer i sagen.