04. dec. 2022 - 19:10

40-årig overfaldt fire kvinder i byen: Nu er han bag tremmerEn 40-årig mand er blevet varetægtsfængslet indtil 19. december sigtet for overfald på fire kvinder uden for restaurant Provence i Aalborg lørdag aften.

Overfaldene skete helt umotiveret, og de er blevet filmet af restaurantens overvågningskamera.

“Man kan se på videoen, at han kommer ud og så går han direkte hen til en af de her damer, tager fat i hende og slår hendes hoved direkte ind i en rude cirka 10 gange,” siger Majbritt Bak, anklager ved anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi ifølge nordjyske.dk

Den anden kvinde skubbede han ind i ruden og gav nogle slag i baghovedet. Den tredje kvinde slog han to-tre gange i hovedet med en knytnæve.

“Den fjerde kvinde vælter han ned på asfalten, sparker hende i ryggen flere gange for til sidst at sætte sig op på hendes bryst og tildele hende 10-20 knytnæveslag i ansigtet og på armene,” siger Majbritt Bak.

Derefter fik en mand ham stoppet, og denne mand fik også tilkaldt politiet, der anholdt den 40-årige.

Han havde ved grundlovsforhøret ved Retten i Hjørring i søndag ingen forklaring på overfaldene. Han sagde, at han havde været så påvirket af alkohol, at han ikke kunne huske hændelsesforløbet.ANDRE LÆSER OGSÅ