07. feb. 2024 - 12:49

4 mænd anholdt for besiddelse af over 200 kilo amfetaminNational enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdte tirsdag eftermiddag 4 personer i 2 forskellige sager om besiddelse og videresalg af over 200 kilo amfetamin.

NSK og Sydsjællands og Lolland-Falsters politi var tirsdag eftermiddag tilstede på en adresse i Næstved og foretog anholdelser af to mænd på henholdsvis 40 og 49 år.

Efter en kortvarig efterforskning, som førte til adressen i Næstved, blev anholdelsen foretaget. Ved rangsagningen blev der fundet 115 kilo amfetamin. Den 40-åriges bopæl i Slagelse blev efterfølgende ransaget, hvor der blev fundet en pistol.

I forbindelse med ransagningerne blev der foretaget en yderligere anholdelse af en 31-årig mand i en bil. Her blev der fundet 134 kilo amfetamin. Dette førte til endnu en anholdelse af en 44-årig mand. Den 31-årige sigtes for besiddelse og videredistribution af over 200 kilo amfetamin og 2 kilo kokain, men den 44-årige sigtes for distribution af 2 kilo kokain.

”Jeg er meget tilfreds med gårsdagens anholdelser, hvor vi har anholdt personer, som vi mistænker for at stå bag distribution af meget store mængder amfetamin. Det er vores opfattelse at flere af personerne har spillet en væsentlig rolle i et organiseret kriminelt netværk, der handler med narkotika i Danmark,” siger ledende politiinspektør i NSK Michael Kjeldgaard.