35-årig udsat for voldsomt overfald i lejlighed

Illustrationsfoto

En 27-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter et voldsomt overfald i en lejlighed. Politiet søger stadig mindst en gerningsmand

Tirsdag morgen omkring klokken 05.30 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald fra en lejlighed på Bakkevej i Nørresundby, hvor der var sket et voldsomt røverioverfald.

Da betjente ankom til stedet fandt man et 35-årigt voldsoffer – og en 27-årig mand, som politiet mistænker har deltaget i overfaldet.

Ifølge sigtelsen blev den 35-årige mand udsat for grov vold og blandt andet slået i hovedet med en flaske. Under overfaldet blev han truet til at aflevere sine penge og telefon.

Det oplyser anklager i sagen Peter Boesen til mediet Nordjyske.

Den 27-årige mand er i løbet af dagen blevet fremstillet ved et grundlovsforhør, hvor han er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Han nægter sig skyldig i sigtelserne mod ham. De lyder på røveri og grov vold.

Politikommissær ved Nordjyllands Politi Kenneth Rodam oplyser, at den 27-årige mand begik volden i forening med en anden endnu ukendt gerningsmand. Politiet mener, at motivet til overfaldet kan være narkorelateret.

Politiet er netop rykket ud til en anden episode i landet, hvor en biograf er blevet evakueret og lukket efter en uhyggelig hændelse.