35-årig hoppede i å og forsvandt: Nu har politiet nyt i sagen

Politiet har natten til lørdag valgt at indstille eftersøgningen af en 35-årig mand, der hoppede i Storeå i Holstebro

Torsdag aften kort før klokken 19.00 hoppede en 35-årig mand, der formentlig var påvirket af alkohol, i Storeå for at hente en bold, der var havnet i vandet.

Efterfølgende kunne mandens kammerater ikke finde ham, og episoden blev hurtigt meldt til Midt- og Vestjyllands Politi, der sammen med øvrigt redningsmandskab rykkede resolut ud til vandet og startede en eftersøgning.

Et døgn efter havde man stadig ikke fundet den 35-årige mand, som man frygtede var druknet i åen. Blandt andet derfor efterlyste Midt- og Vestjyllands Politi fredag aften den 35-årige offentligt med navn og billede.

Men lørdag er der nye oplysninger i sagen.

‘Vi har indstillet eftersøgningen af den 35 årige mand som var set hoppe i Storå i Holstebro. Vidner har set ham i god behold efterfølgende. Vi takker for hjælpen,’ oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet oplyser ikke, hvor manden har opholdt sig i den tid, han har været væk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: TESLA TOTAL SMADRET – PLØJET IGENNEM HÆK OG IND I HUSMUR

Det var torsdag aften, kort før klokken 19.00, at den 35-åriges venner kontaktede Midt- og Vestjyllands Politi om den dengang mulige drukneulykke.

I de forbindelse udtalte politiet.

“Vi får en anmeldelse fra en person, der fortæller, at hendes kammerat er faldet i åen. Derfor tager vi naturligvis ingen chancer,” sagde vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi torsdag aften til Dagbladet Holstebro-Struer.