34-årig alvorligt kvæstet i polterabend-overfald: Angrebet med svensknøgle

Arkivfoto

Lørdag blev seks tyskere på polterabend i Gedser udsat for et overfald af en gruppe ukendte gerningsmænd. En person er kommet alvorligt til skade

En 34-årig tysk mand blev lørdag aften fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter efter at ham og hans polterabendgruppe var blevet overfaldet på Langgade i Gedser.

Lørdag lød meldingen, at gruppen kun havde fået knubs, men søndag fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til B.T., at manden er kommet slemt til skade.

“Vi tror, at han er blevet slået i hovedet med en hjulnøgle eller svensknøgle,” lyder det fra vagtchef Lars Denholt til mediet.

Tyskeren er ikke i livsfare, men er kommet alvorligt til skade.

SE OGSÅ: MASSIV POLITIAKTION: PERSON STUKKET I HALSEN

Der er endnu ikke anholdt nogen gerningsmænd i sagen, men politiet opfordrer eventuelle vidner til at kontakte dem på telefon 1-1-4.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger blandt andet specifikt føreren af en hvid bil, der kørte fra området kort efter slagsmålet.

Man ved endnu ikke, om personen i den hvide bil har været involveret, men vedkommende kan have set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet.