23. okt. 2022 - 18:39

33-årige kørte som spøgelsesbilist og ramte bus: Nu efterforsker politiet sagenEn 33-årig mand kolliderede søndag eftermiddag med en bus, da han som spøgelsesbilist kom kørende ad Herningmotorvejen

Mange bilister så forfærdet til, da en 33-årig mand søndag omkring klokken 13.48 kørte sammen med en bus, da han kom kørende i modsat retning på Herningmotorvejen ved afkørsel 22 tæt på Harlev.

Den 33-årige ramte bussen, da han kom kørende i vestgående retning i det østgående spor.

Som følge af uheldet pådrog han sig alvorlige skader og blev bragt på hospitalet, men er umiddelbart ikke i kritisk tilstand, oplyser Østjyllands Politi.

En patruljebil fra nabokredsen – Sydøstjyllands Politi – var kort inden uheldet ude på vejene for at lede efter den 33-årige, der havde været involveret i en anden ubeskreven episode i den sydøstjyske politikreds.

Denne patrulje opdagede som nogle af de første uheldet, da de kom kørende under søgningen af den 33-årige. Kort efter var mere politi, ambulancer og brandvæsen til stede på ulykkesstedet, hvor motorvejen blev afspærret, mens der blev ryddet op og foretaget tekniske undersøgelser.

To passagerer i bussen blev også kørt til behandling på skadestuen med lettere skader.

SE OGSÅ: KØRTE SIN DYRE MERCEDES DIREKTE IND I ET TRÆ PÅ EN LIGE VEJ: POLITI OG BRANDVÆSEN PÅ STEDET

Østjyllands Politi oplyser, at man stadig er i gang med at efterforske ulykken for at finde ud af, hvad den 33-årige skal sigtes for, og om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.