27. apr. 2023 - 11:01

32-årig var frivillig fodboldtræner for mindreårige pigerDen 32-årige mand, der er sigtet for kidnapning og voldtægt af en 13-årig pige fra Kirkerup, for voldtægt og mord på Emilie Meng og for forsøg på voldtægt og trusler med en kniv mod en efterskoleelev i november 2022, har arbejdet som frivillig fodboldtræner for piger under 18 år

Det skriver TV 2 på baggrund af samtaler med den pågældende fodboldklub, den 32-åriges nære venner og dokumentation, som ligger på klubbens sociale medier.

Annonce

Helt konkret trænede den 32-årige et lokalt pigehold på Vestsjælland sammen med sin storebror i 2011 og 2012.

Dengang var den sigtede 20 til 21 år gammel.

TV 2 har været i kontakt med flere piger, der har spillet på holdet under den nu 32-årige mand.

De husker alle ham som en meget stille og genert fyr.

“Han sagde ikke så meget, men var hjælpsom og ville eksempelvis rigtig gerne køre os piger frem og tilbage, når der var kampe,” fortæller en af de tidligere pigespillere, der i dag er 24 år gammel.

Annonce

Hun kan ikke huske, at hun har været udsat for nogle ubehagelige oplevelser af den 32-årige, men er meget påvirket af sagen, fordi hun selv var 13 år gammel, da hun spillede under den 32-årige. Samme alder som pigen fra Kirkerup, som den 32-årige er sigtet for at voldtage og kidnappe.

SE OGSÅ: BREAKING: 32-ÅRIG SIGTET FOR DRAB PÅ EMILIE MENG

Hele den 32-årige mands familie; storebror, far, mor, storebror og lillesøster er kendt fra fodboldmiljøet omkring ven vestsjællandske fodboldklub.

Den 32-årige overtog angiveligt pigeholdet sammen med sin storebror fra deres far.

Annonce

Ingen af pigerne kan huske, hvorfor den 32-årige stoppede som fodboldtræner i klubben.ANDRE LÆSER OGSÅ