08. feb. 2024 - 9:31

32-årig mand dræbt af knivstik ved busstoppestedEn 32-årig mand er afgået ved døden efter et knivstikkeri i nat. I første omgang blev han hastet på hospitalet, men mistede senere livet

Københavns Politi har onsdag aften klokken 23.46 modtaget en anmeldelse om et slagsmål mellem to personer omkring en bus på Nørrebro Station.

Fremme på stedet fandt betjente en 32-årig mand, der var blevet stukket med kniv.

Han blev hastet på hospitalet i en ambulance, hvor han senere er blevet erklæret død.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet rykkede massivt ud til Nørrebro Station i forbindelse med drabet

Den 32-årig mand er udenlandsk, og derfor er mandens pårørende endnu ikke underrettet, da hans nationalitet ikke er fastlagt med sikkerhed.

‘Københavns Politi har natten igennem foretaget undersøgelser på gerningsstedet og har talt med flere vidner. Umiddelbart er der intet, der tyder på, at drabet har relationer til bandemiljøet, men politiet har iværksat en bred efterforskning af drabet,’ oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Der er på nuværende tidspunkt ikke foretaget nogen anholdelse i sagen.

Københavns Politi søger i forbindelse med efterforskningen oplysninger i offentligheden. Det kan eksempelvis være borgere, der har oplysninger i sagen eller har set mistænkelige personer i området omkring Nørrebro Station efter drabet.

Hvis man har det, bedes man kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.