31-årig smadret med slagvåben: Politiet jagter voldsforbrydere

Politiet har længe været i gang med at efterforske et voldeligt overfald, men er ikke lykkes med at få fat på tre formodede gerningsmænd. Derfor søger politiet nu hjælp i offentligheden efter en en 31-årig mand er blevet overfaldet med slagvåben.

Det voldelige overfald fandt sted på Vor Frue Plads i Aalborg den 6. februar i år, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd, som efterlyses af politiet, er alle i 20’erne og to af dem har bopæl i Nordjylland, mens den sidste er fra Midtjylland.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at de leder efter Patrik Søren Bast, 22 år gammel med bopæl i Nordjylland. Rasmus Ørskou Jensen, 26 år gammel med bopæl i Midtjylland samt Mathias Meyer Strauss, 21 år gammel og med bopæl i Nordjylland.

Politiet kan ikke komme ind på konkrete detaljer, men politikommissær Ulf Munch Sørensen fortæller, at de tre efterlyste mænd er klar over, at politiet har sat dem i forbindelse med det voldelige overfald og derfor leder efter dem.

En mand er allerede blevet anholdt i sagen og han er blevet varetægtsfængslet den 18. februar.

Politiet håber, at vidner vil henvende sig på telefonnummer 114, hvis de ved noget, så man kan få dømt de skyldige i sagen.

“Det er helt uacceptabelt adfærd i det offentlige rum og alle steder for den sags skyld. Derfor efterforsker vi også intenst og omfattende, så de ansvarlige kan blive stillet til regnskab, afslutter politikommissæren.