30 kilo kokain driver i land: Mere kan ligge på danske strande

En stor taske fyldt med kokain er skyllet i land på en dansk strand. Det har affødt en større politiaktion i frygt for, at flere kilo narko kan drive ind

Da en kvinde søndag middag kom gående i det våde strandsand, spottede hun en underlig, stor og grøn taske, der var drevet i land.

Kvinden kontaktede efter fundet politiet, der bad hende sende billeder af opdagelsen, og pludselig blev en større politiaktion sat i værk.

I tasken lå 30 kilo hård narkotika. Formentlig 30 kilo kokain.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med kvinden, der ønsker at være anonym, men har tilladt, at redaktionen bringer billeder af narkotikummet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser narkoen ud, efter det blev pakket ud

Fyns Politi vil på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte, at søndagens politiaktion på Langeland skyldes fundet af de mange kilo narko på en strand på øen, oplyser kommunikationsrådgiver ved politikredsen til Presse-fotos.dk.

“Men jeg kan bekræfte, at vi har været ude i området, hvor vi har undersøgt et mistænkeligt forhold. Af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke komme det nærmere,” siger han.

Kommunikationsrådgiveren vil hellere ikke kommentere på, om Fyns Politi mandag og i de kommende dage vil foretage aktioner i området.

Presse-fotos.dks udsendte til stranden søndag oplyser, at Fyns Politi brugte hele eftermiddagen og aftenen på at afsøge området.

“Her er der blandt andet blevet benyttet hundepatruljer, flere betjente og så har en helikopter afsøgt Langelands østkyst fra luften,” lød det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Kommunikationsrådgiver fra Fyns Politi Mads Boel fortæller, at en efterforskning er sat i værk, men han ved ikke, hvornår politiet har nye oplysninger i sagen.

Tilbage i marts-måned gjorde forbipasserende og senere politiet et enormt fund på hele 840 kilo narkotika i tasker, der var skyllet på land i området omkring Sjællands Odde.

Det er på nuværende tidspunkt ikke kendt, om der er sammenhæng fra den sag og søndagens sag fra Langeland.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Sådan ser narkoen ud, som kvinden fandt på stranden
En politiaktion skete det meste af søndagen på Langeland efter fundet
En politiaktion skete det meste af søndagen på Langeland efter fundet
En politiaktion skete det meste af søndagen på Langeland efter fundet
En politiaktion skete det meste af søndagen på Langeland efter fundet