30-årig mand jagtes efter drab på Vestegnen

Politiet efterlyser nu 30-årige polske Michal Tomasz Kapicki offentligt med navn og billede efter et drab begået på den københavnske vestegn

Den 5. januar 2024 blev en 29-årig polsk mand skudt og dræbt på klos hold på et værelse på A Hotel på Vibeholms Alle 19 i Brøndby.

I den forbindelse efterlyser Københavns Vestegns Politi nu 30-årige Michal Tomasz Kapick med polsk statsborgerskab, som man mistænker har taget del i drabet.

Derfor deler politiet nu hans navn og billede med offentligheden i håb om, at det kan føre til hans anholdelse.

”Hvis nogen ser Michal Tamasz Kapicki, så kontakt gerne nærmeste politi. Jeg vil også gerne opfordre Michal til selv at henvende sig,” siger politikommissær Brian Hansen, leder af efterforskningen hos Københavns Vestegns Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

30-årige Michal Tomasz Kapicki

Politikredsen mistænker, at den 30-årig mistænkte har forladt Danmark efter drabet og har derfor allerede udstedt en international arrestordre på ham.

En 22-årig mand er allerede varetægtsfængslet i sagen. Det skete den 14. februar efter et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

Udover at politiet i Sverige, Tyskland og Polen er bedt efterlyse Michal Tomasz Kapicki er Københavns Vestegns Politi sparsomme med at frigive detaljer, fordi drabet stadig efterforskes.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller 1-1-4.

Presse-fotos.dk dækkede også sagen på dagen, hvor drabet skete. Du kan læse mere om det her samt se billeder fra stedet.