09. jun. 2022 - 13:03

3-årig svensk dreng fundet dødArkivfoto

Siden i går har svensk politi ledt efter en 3-årig dreng, nu er han fundet død

Den 3-årige svenske dreng, der i går omkring klokken 17 forsvandt fra byen Ljusne cirka 200 kilometer nord fra Stockholm, er nu fundet død.

Det beretter flere svenske medier om.

Der er intet, der tyder på, der skulle være sket noget kriminelt, skriver Aftonbladet.

Omkring klokken 11.30 torsdag formiddag fandt den svenske sø-redning drengen død i et nærliggende vandområde. Pladsen er nu afspærret, og den helt nøjagtige dødsårsag skal nu undersøges.

“Der er intet, der tyder på kriminalitet. Vores tanker går nu til de pårørende,” siger Mikael Hedström, pressetalsmand for politiregion Mitt.

Den 3-årige dreng blev sidst set onsdag eftermiddag klokken 17 foran en ladebygning i Ljusne i Söderhamn Kommune. Ladebygningen ligger 200 meter fra den 3-åriges hjem, og han var også på vej i den retning.

Politiet var i løbet af natten og torsdag morgen opmærksom på et vandløb, som løb langs den rute, drengen bevægede sig. Og det er altså her, han er fundet.

I løbet af aftenen og natten valgte det svenske politi at opgradere eftersøgningen af den lille dreng. Det betød, at politiet benyttede helikoptere med varmesøgere, ligesom også ambulancefolk, hjemmeværn, den frivillige organisation Missing People og sø- og fjeldredningstjenesten deltog.

Da drengen forsvandt var han iført en blå t-shirt og en ble.