25. jan. 2023 - 20:51

28-årig erkender Dragør-drab: “Det var nødværge”En 28-årig mand har erkendt, at han slog en 54-årig ihjel på Dragør Fort søndag aften.

Manden har forklaret, at han handlede alene, men det var i nødværge. Manden har forklaret, at der er tale om grov vold, men ikke drab, da han handlede i selvforsvar.

Manden er blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvorefter han er blevet varetægtsfængslet ved byretten i København. Her skal de første otte dage tilbringes i isolation.

LIGE NU LÆSER ANDRE: FORSVARSMINISTER MELDER KLART UD: VIL HAVE VÆRNEPLIGT FOR KVINDER

Nu er tre personer varetægtsfængslet i sagen. En 28-årig og en 31-årig mand blev anholdt dagen efter drabet. Den 28-årige mand, der onsdag er blevet varetægtsfængslet, erkender vold med død til følge, men afviser, at han har handlet sammen med andre.

Men sigtelsen lyder dog på, at begge de 28-årige var med til at begå drabet. Den 31-årige mand er sigtet for at være med til at planlægge det. Politiet kan heller ikke udelukke, at der har været andre med i planlægningen.

Alle tre er blevet varetægtsfængslet frem til den 2. februar.

Politiet vil ikke komme ind på, om der er tale om en relation til bande- og rockermiljøet i sagen, men kilder tæt på miljøet har bekræftet, at de tre fængslede har tilknytning til rockermiljøet:

PRESSE-FOTOS.DK AFSLØRER: KRIGSMINISTER I ROCKERKLUB ANHOLDT FOR DRAGØR-DRABETANDRE LÆSER OGSÅ