27-årig mand dræbt af knivstik – “Dræbe mennesker med knive forbudt!!!”

En 27-årig mand afgik torsdag ved døden, efter han var blevet stukket ned med kniv den 12. november tæt på Ved Stranden i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 27-årige blev stukket i brystet og var herefter i kritisk tilstand, men nu er han altså afgået ved døden. De pårørende er underrettet, oplyser politiet.

Fredag formiddag er folk begyndt at lægge blomster og tænde lys på gerningsstedet, hvor den 27-årige blev dræbt.

Der er også klistret billeder op af den afdøde 27-årige og forskellige beskeder til den afdøde. Blandt andet står der:

“Lillebror, søn, far, ven, kollega, vi savner dig hele tide. Du er evigt elsket. Dem der har gjort det burde få samme tur!!!”

Der er også et tegning, der forestiller en kniv med et stort rødt kryds henover med teksten:

“Dræbe mennesker med knive forbudt”

En 20-årig mand blev også stukket i benet under knivstikkeriet.

Politikommissær ved Nordjyllands Politi, Lene Mikel Madsen oplyser, at politiet nu efterlyser vidner til knivstikkeriet den 12 november.

Særligt vil politiet gerne have kontakt til et vidne, som kan have overværet drabet på den nu afdøde 27-årige mand.

”Vi søger særligt efter et vidne, som vi ved fra vores efterforskning af sagen kan have set knivstikkeriet udspille sig ved indgangen til Jomfru Anes Gård – lige ved Q-park palads, der ligger Ved Stranden,” siger politikommissær Lene Mikel Madsen, der understreger, at der er tale om et vidne i sagen og ikke en mistænkt.   

Politiet skriver vidnet som en yngre mand, mørkt kort hår, lys i huden, iført mørkeblå trøje eller tynd jakke. Han har hvid T-shirt/trøje på under jakken/trøjen. Iført sorte bukser og lyse sportssko med lyse snørebånd.