23-årig mand fængslet efter ulykke: Kostede 18-årig kvinde livet

En 23-årig mand er varetægtsfængslet efter en alvorlig færdselsulykke, der kostede en 18-årig kvinde livet. Politiet mener, at manden var optaget af sin mobiltelefon

Torsdag eftermiddag blev en 18-årig kvinde dræbt, da to personbiler stødte frontalt sammen på Hillerødvej mellem Helsinge og Hillerød i Nordsjælland.

I den ene bil sad altså den 18-årige kvinde, og i den anden sad en 23-årige mand, der nu ved et grundlovsforhør i absentia er blevet varetægtsfængslet i syv dage.

Den 23-årige mand er nemlig stadig hårdt kvæstet efter ulykken og er indlagt på Rigshospitalet.

Ifølge Nordsjællands Politis sigtelse mod den 23-årige mand anvendte han mobiltelefon eller andet håndholdt kommunikationsapparat, da han endte med at køre over i den modsatte vejbane og stødte frontalt ind i en modkørende – den 18-årige kvinde – der efterfølgende blev erklæret død.

Ud over sigtelsen for uagtsomt manddrab er den 23-årige også sigtet for at have forvoldt nærliggende fare for andres liv eller førlighed, da han kort inden sammenstødet med den 18-årige kørte omkring 100 meter ind i den modkørende vognbane, hvor en anden kvindelig billist måtte undvige ham og køre ud i rabatten, skriver SN.dk.