24. jan. 2023 - 22:24

20-årige Patrick døde i tragisk ulykke: ‘Vi vil gerne takke for alle kondolencerne’Tirsdag aften deltog op mod 200 mennesker i et mindeoptog for den 20-årige mand, der omkom under en forfærdelig færdselsulykke mandag aften

20-årige Patrick Schmidt omkom mandag klokken 19.30 under tragiske omstændigheder, da han i sin bil påkørte en lastbil på Dravedvej i den sønderjyske by Løgumkloster.

Men Patrick har været en velset ung fyr.

Det viser tirsdag aftens store mindeoptog for ham, der blev afholdt i respekt for alle de implicerede i form af kortegekørsel fra Løgumkloster by og ned forbi ulykkesstedet på Dravedvej.

Politiet anslår således, at op til 200 mennesker og 59 køretøjer deltog i arrangementet, og på Facebookbegivenheden stod 168 personer som deltagere.

‘Hej alle sammen. Grundet Patricks uheld i går i Draved vil jeg få arrangeret et mindeoptog klokken 21 i aften, hvor vi kører en tur gennem byen og til uheldsstedet, og viser den sidste respekt,’ oplyser en arrangør bag aftenens mindeoptog for den 20-årige mand.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at arrangementet blev afviklet planmæssigt.

Indsamling til den 20-åriges familie

På Facebook har et familiemedlem til 20-årige Patrick Schmidt oprettet en indsamling til fordel for Patricks mor i den svære tid.

‘Kære alle. Skriver dette opslag for min tante i denne meget svære og hårde tid. I stedet for en blomst til Patricks sidste rejse, vil hans mor sætte stor pris på et bidrag til Patricks sidste rejse herfra. På min tante og familiens vegne takker vi for alle jeres kondolencer og hilsner. De varmer hver og en,’ skriver familiemedlemmet.

Hvis du ønsker at støtte familien, kan det gøres via oplysningerne her.

Presse-fotos.dk vil gerne sende kondolencer og varme tanker til Patricks familie og venner.ANDRE LÆSER OGSÅ