01. jan. 2023 - 21:19

20-årig kvinde chokeret: Jeg fandt en finger på jorden!En 20-årig kvinde fra Brøndby Strand fik sig noget af en overraskelse, da hun på vej til Avedøre Station fandt en finger liggende på jorden.

“Jeg havde fejret nytår hos min kæreste i Avedøre, da vi kom gående til stationen, fordi han ville følge mig på vej. Der var virkelig meget beskidt efter alt det fyrværkeri. Så var jeg lige ved at træde på noget. Jeg kiggede ned, og jeg opdagede til min skræk, at det var en finger,” fortæller hun til presse-fotos.dk

“Jeg blev virkelig meget chokeret, og det er jeg faktisk stadigvæk,” siger den 20-årige kvinde.

“Jeg tog et billede af fingeren, som jeg sendte til politiet på mail. De ringede senere tilbage til mig og fortalte, at de havde fundet en finger i området,” siger kvinden, der ikke ønsker sit navn nævnt.

LÆS OGSÅ: Fyrværkeri-ulykke i Avedøre: Ung mand har fået håndskade

Tidligere søndag kom det frem, at en ung mand var kommet slemt til skade, da han havde fyret fyrværkeri af på Bødkerpladsen i Avedøre Stationsby.

Han havde fået voldsomme håndskader, og han blev kørt akut til Hillerød Sygehus.

“Vi kan bekræfte, at vi har ledt en del i området, og at vi har fundet en finger,” siger Torben Wittendorff, vagtchef, Københavns Vestegns Politi, til presse-fotos.dkANDRE LÆSER OGSÅ