24. sep. 2022 - 15:05

20-årig anholdt for skuddrab på 24-årige: Fremstilles nu i grundlovsforhørKøbenhavns Politi oplyser, at man har anholdt en 20-årig mand for drabet i en vandpibeforretning den 12. september på Frederikssundsvej

En 20-årig mand fremstilles i dag lørdag klokken 14.30 i et grundlovsforhør for lukkede døre i Københavns Byret. Han er sigtet for at have skudt og dræbt en 24-årig mand den 12 september i en vandpibeforretning på Frederikssundsvej på Nørrebro, København.

Københavns Politi oplyser ikke, hvordan den 20-årige forholder sig til sigtelsen.

Det var om aften den 12. september omkring klokken 21.00, at Københavns Politi modtog en anmeldelse om et skyderi på Frederikssundsvej 25 i Københavns Nordvestkvarter.

De første meldinger gik på, at en mand var ramt, men han afgik senere ved døden efter at være blevet hastet til Rigshospitalet i en ambulance med politieskorte. Ifølge Københavns Politi blev der affyret flere skud.

SE OGSÅ: 24-ÅRIG MAND AFGÅET VED DØDEN EFTER SKYDERI

Ved hjælp af videoovervågning fik Københavns Politi senere kalrlagt den rute, som gerningsmanden var flygtet ad.

Han var først løbet venstre ned ad Frederikssundsvej, kort efter til venstre ned ad Vibevej, hvor han formentlig har taget en cykel og cyklet ti højre ad Ørnevej.