18-årig mand dræbt af knivstik – to 19-årige mænd anholdt

Den 18-årige mand, som søndag aften blev udsat for et voldsomt knivoverfald i Viby i Aarhus, er afgået ved døden.

To 19-årige mænd er anholdt i sagen og fremstilles mandag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen som et 112-opkald klokken 21:11 søndag aften, og kort efter var der adskillige patruljer og ambulancer på stedet.

Der blev udført livreddende førstehjælp, men den 18-årige mands liv stod ikke til at redde.

Efterforskningen ledte politiet på sporet af to 19-årige mænd, som blev anholdt i Aarhus-området i løbet af natten.

”Det er en meget alvorlig hændelse, og vi har sat massivt ind både operativt og efterforskningsmæssigt for at opklare sagen,” siger politiinspektør Brian Olsen. 

“Vi har i løbet af aftenen og natten foretaget flere ransagninger, afhørt en række personer, gennemsøgt området for spor og kigget overvågning igennem. Vi har fortsat en del efterforskningsskridt foran os, og der kan komme flere anholdelser i sagen.”

Østjyllands Politi er fortsat i den indledende fase af efterforskningen, og derfor er det stadig begrænset, hvor mange oplysninger de kan give om sagen.  

”Ud fra den indledende efterforskning tyder det på, at den 18-årige har en form for relation til gerningsmændene, men det er for tidligt at sige noget om motivet endnu.”

“Det er klart, at sådan en hændelse skaber stor utryghed i området, og derfor vil vi i de kommende dage være ekstra synlige i Viby-området – blandt andet med den mobile politistation, hvor borgerne kan få en snak med vores betjente,” siger politiinspektøren.