18-årig anholdt: Skjulte hash og kokain i rattet

En 18-årig mand blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, da han torsdag blev stoppet af politiet i sin bil i Risskov.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet blev torsdag klokken 13.15 opmærksom på en bil, der kørte i høj fart forbi patruljen på Vejlby Centervej. Betjentene valgte derfor at stoppe bilisten.

Bag rattet sad en 18-årig mand, som virkede påvirket af stoffer. Samtidig lugtede der kraftigt af hash i bilen.

Politiet spurgte derfor manden, om han havde stoffer på sig, hvorefter han tog et par klumper hash frem, mens han forsikrede politiet om, at det var det eneste, der var i bilen.

Alligevel var betjentene ikke overbeviste, og de valgte derfor at ransage bilen. Her fandt de nogle poser med skunk under ratstammen.

Dog lugtede rattet så kraftigt af hash, at betjentene mistænkte, at der var flere stoffer i bilen end dét, de havde fundet.

En narkohund blev derfor tilkaldt, og da den reagerede kraftigt på en fært ved rattet, besluttede betjentene at skille rattet ad.

Her fandt de flere salgsposer med hash og kokain, som blev beslaglagt.

Den 18-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Derudover blev han også sigtet for narkokørsel, da han virkede påvirket.