15 personer anholdt i kæmpe narkoaktion

Torsdag morgen rykkede politiet ud på en massiv aktion, hvor man har ransaget flere adresser. Der er blevet foretaget anholdelser, fundet massevis af kontanter, narko og et våben.

Det skriver Sydsjælland og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en stort narkonetværk, hvor politiet har identificeret flere tusinde handler mellem narkobagmænd og lokale fra området.

Aktionen er foregået i  Næstved- og Vordingborgområdet, skriver politiet.

“En foreløbig status på aktionen er, at politiet har fundet fire kilo kokain, et større pengebeløb samt et våben. Derudover er der fundet øvrigt materiale, som nu skal gennemgås og bearbejdes”, lyder det i pressemeddelelsen.

Specialanklager Skipper Falsled fortæller, at der nu lægger et stort efterforskningsarbejde hos politiet. Derfor vil man gå efter at få 12 personer varetægtsfængslet, så der er ro til at arbejde.

“Der ligger en betydelig efterforskningsmæssig indsats bag denne aktion, og jeg er tilfreds med, at dommerne har fulgt vores påstand om varetægtsfængsling af de 12 personer, vi fremstillede i grundlovsforhør. Fængslingerne giver ro til, at politiet i samarbejde med anklagemyndigheden nu kan fortsætte efterforskningen”, fortæller specialanklageren.

LÆS OGSÅ:

Kraftige flammer æder sig gennem hus