15 FCK-fans overfaldt 16-årig dreng: De skal ruske tremmer!

Østre Landsret har fredag skærpet straffen til flere personer i en sag, hvor 15 FC København-fans deltog i et større slagsmål med Brøndby-fans i 2020.

De 15 mænd idømmes mellem tre og seks måneders fængsel for blandt andet grov vold og grov forstyrrelse af ro og orden i forbindelse med slagsmålet.

Det skriver Østre Landsret på dens hjemmeside.

Der er tale om en strafskærpelse af byrettens dom for flere af FCK-fansene, der er mellem 21 og 39 år. I Københavns Byret lød den højeste straf på fem måneders fængsel, og to af dommene blev gjort betingede.

Landsretten har vurderet, at alle fængselsstraffene skal være ubetingede.

LÆS OGSÅ: FCK-tilhænger i landsretten for overfald på FCK-teenager

De 15 mænd skal under slagsmålet have overfaldet en dengang 16-årig dreng 12. juli 2020 på Sundevedsgade på Vesterbro før en kamp mellem Brøndby og FCK i Parken.

Videoer i retten har vist maskerede personer overfalde drengen, der også var maskeret.

Alle forsvarere nedlagde påstand om en formildelse af dommen. Flere af de tiltalte har nægtet, at de deltog i slagsmålet.

Den købte anklageren ikke under sin procedure torsdag.

– De er kendt af politiet i hooligan-miljøet. De er ifølge politiet en del af den hårde kerne. De ved altså godt, hvad der sker, når man bevæger sig fra den ene ende af byen til den anden for at opsøge brøndbyfans, siger han.

Kampen mellem FCK og Brøndby endte 0-0.

Arkivfoto