15-årig sigtet for drabsforsøg – mand stukket ned

Arkiv: Knivstikkeri i Næstved

Samme aften som en 22-årig blev stukket ned, anholdt politiet 18-årig. Nu er en 15-årig mistænkt også anholdt

Politiet har søndag anholdt en 15-årig dreng og sigtet ham for drabsforsøg i forbindelse med et knivstikkeri fredag aften i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Drengen bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling. I forvejen sidder en 18-årig mand fængslet i sagen.

Det var fredag aften klokken 18.30, at politiet modtog en anmeldelse om knivstikkeri i Sct. Mortens Gade i den centrale del af den sydsjællandske købstad.

Offeret var en 22-årig mand, som efterfølgende blev bragt til hospitalet med skader, som ifølge politiets tidligere oplysninger var livstruende.

– Ud fra de foreløbige undersøgelser tyder alt på, at det er et personligt motiveret opgør, der er kulmineret i knivoverfaldet, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson i politiets pressemeddelelse søndag.

Han tilføjer, at der ikke på baggrund af knivstikkeriet er nogen grund til, at man som almindelig borger i Næstved skal føle sig utryg.

– Men når der sker en hændelse som denne, så er det helt forståeligt, at det kan skabe bekymring, så derfor er jeg godt tilfreds med, at vi nu har fået anholdt de to formodede gerningsmænd, lyder det fra vicepolitiinspektøren.

Den 18-årige, som sidder fængslet i sagen allerede, blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Næstved lørdag. Den 18-årige blev anholdt, samme aften som knivstikkeriet fandt sted.

/ritzau/