12 killinger i livsfare: Smidt i papkasse og efterladt i skov

12 killinger er blevet lagt i en papkasse og efterladt i skoven. Her har en forbipasserende fundet kassen og straks slået alarm. Den ene af de 12 har mistet livet, inden hjælpen nåede frem.

Det skriver Dyrenes Beskyttelse Sønderjylland i et opslag på sin facebook-side.

Kassen er blevet lagt i Nørreskoven ved Nordborg, da en tilfældig person kiggede ned i kassen og fandt killingerne, der vejede mellem 76-350 gram, lyder det i opslaget.

Under opslaget er mange kommet med reaktioner, hvor de viser sin forargelse over beslutningen om, at dumpe to kuld killinger i skoven.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De 12 killinger lå på en grå hættetrøje og efterladt i skoven. Foto: Dyrenes Beskyttelse Sønderjylland

“Føj, føj, føj. Hvor skulle du skamme dig dit hjerteløse menneske. Håber virkelig du nød synet, da pinsesolen dansede, og du valgte at dumpe dine 12 killinger til en uvis skæbne. Det skriver Lotte Strøm Frisk, kredsformand for Aabenraa-afdelingen.

Den ene killing døde kort inden den ankom til internatet, hvor hjælpen stod klar med den nødvendige hjælp de resterende killinger.

Fundet af killingerne har også ledt til mange reaktioner fra dyreelskere.

“Nøj jeg koger af foragt og afsky. Hvornår tager folk ansvar i stedet for det der. Vil man ikke avle, så få dyret steriliseret/kastreret. Kan da ikke være så svært”, skriver en bruger.

LÆS OGSÅ: Mand klemt fast under bil: Lægehelikopter lander ved alvorligt uheld

Foto: Dyrenes Beskyttelse Sønderjylland

Beredskabet stod klar med både mælk og medicin til killingerne, da de ankom til internatet. Foto: Dyrenes Beskyttelse Sønderjylland