Pigegruppe med indvandrerbaggrund skaber utryghed efter grove overfald

For nyligt kom det frem i medierne, hvordan to piger på 15 og 17 år blev overfaldet på banegårdspladsen i Aarhus af en flok unge piger med indvandrerbaggrund . Efter den historie kom på forsiderne, har flere unge piger meldt sig på banen med lignende historier.

Overfaldet, der fik snebolden til at rulle, skete torsdag aften på banegårdspladsen i Aarhus.

Her blev de to teenagepiger fuldstændigt umotiveret udsat for et overfald af en gruppe unge piger med invandrerbaggrund.

Den ældste af pigerne blev helt umotiveret blandt andet slået i hovedet to gange, rykket i håret, knaldet ned i gulvet og slæbt i håret hen ad fliserne.

Nu viser det sig desværre, at det langt fra er eneste gang, at gæster er blevet overfaldet i området.

Østjyllands Politi udkom mandag med deres døgnrapport. Der kan man se, hvordan de har modtaget flere lignende anmeldelser, hvor flere af forholdene er begået på banegårdspladsen og i hallen.

Det samme mønster gør sig gældende ved de andre anmeldelser. Det er en lang række af øvrige piger, som ligeledes er blevet overfaldet fuldstændigt umotiveret af en ung pigebande.

I alle oplevelserne beskrives gruppen som værende en gruppe af mindreårige piger.

‘Det er naturligvis oplagt for os at kigge nærmere ind i, om der er tale om de samme formodede gerningspersoner som til det overfald, vi fik anmeldt torsdag aften, hvor vi efterfølgende fik kontakt til tre mindreårige piger i Bruuns Galleri og underrettet de sociale myndigheder’, forklarer politiinspektør René Raffo fra Østjyllands Politi til Aarhus Stiftstidende.

Nye sager

Alle forholdene blev begået fra 1. januar og frem til lørdag den 3. januar.

Der er tale om grove overfald begået af den her gruppe piger med indvandrerbaggrund, hvor tilfældige yngre piger bliver slået, sparket, trukket i håret, skubbet, truet og spyttet på.

Politiet er glade for, at så mange folk har rakt ud til dem og anmeldt de forhold, som de har været udsat for, da der er tale om meget alvorlige og bekymrende episoder.

‘Man skal altid kontakte politiet, hvis man bliver chikaneret groft eller umotiveret overfaldet – og allerhelst, så snart det finder sted, så vi straks har mulighed for at reagere på det’, siger politiinspektør René Raffo.

Politiet var på forhånd bekendt med, at andre muligvis var blevet udsat for lignende episoder omkring banegården.

Østjyllands Politi havde dog ikke modtaget anmeldelser, men opfordrede eventuelle ofre til at kontakte politiet.

Læs historien om det første overfald, som fik sagerne til at rulle.

BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking