Snart åbner dørene for en unik mulighed for at komme tæt på prisnomineret kunst – en samling, der spænder over både moderne og historisk dansk kunst.
Snart får du mulighed for at opleve noget unikt.
I næste måned åbnes dørene for prisnomineret kunst. Du får således mulighed for at komme tæt på værkerne samt få en dybere forståelse af dem, som normalt kun ses på afstand.
Det skriver PwC i en pressemeddelelse.
Tidligere blev netop PwC nomineret til Erhvervslivets Kulturpris, Visionsprisen. Denne pris hædrer nyskabende partnerskaber mellem erhverv og kultur i Danmark.
Virksomheden forbereder sig på at fremvise den prisnomineret kunst under GentofteNatten.
“Vi ser GentofteNatten som en rigtig god mulighed for at åbne PwC og vores kunstsamling op for lokalsamfundet, hvor vi både viser og fortæller om værkerne, så endnu flere kan få glæde heraf og opleve PwC fra en anden side, end man måske lige forventer,” siger Lars Baungaard, administrerende direktør og Senior Partner i PwC.
Moderne og historisk dansk kunst
Direkøren ser ligeledes frem til at byde gæsterne velkommen i videnhuset og blandt andet fortælle om baggrunden for sammensætningen af PwC’s værker.
PwC’s kunstsamling rummer en imponerende blanding af både moderne og historisk dansk kunst, der blev udvalgt og opdateret som en del af moderniseringen af virksomhedens kontor i Hellerup i 2023.
Samlingen inkluderer værker af anerkendte danske kunstnere som Olafur Eliasson, Tal R, Ursula Reuter Christiansen, Gun Gordillo og mange flere.
GentofteNatten er arrangeret af Gentofte Kommunes kulturinstitutioner samt foreninger. Det er en aften med fokus på byens kulturliv, og begivenheden giver borgere i området mulighed for blandt at få et unikt indblik i, hvordan PwC arbejder med kunst i erhvervslivet.
Du kan læse mere om GentofteNatten her.
GentofteNatten finder sted fredag den 7. marts på Strandvejen 44, 2900 Hellerup. Begivenheden begynder klokken 19 med et begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig her.
En dansk forfatter anerkendes for sit enestående forfatterskab og indflydelse på dansk litteratur.