Mad-influencer lancerer burgerkæde: Her åbner de første restauranter

Han blev kendt for at anmelde mad i sin bil. Nu gør han selv sit indtog på det danske takeaway-marked med en ny kæde.

Det kan være svært at slå igennem på det propmætte danske fastfoodmarked som ny restaurant eller kæde.

De store spillere som McDonald’s, Burger King og Sunset Boulevard findes over alt i landet, hvor de ligger side om side med et utal af mindre kæder og individuelle restauranter.

I sådan et landskab hjælper det at have en stor fanbase og et genkendeligt brand i ryggen, når man åbner noget nyt.

Vi så det blandt andet med Bronuts, der havde Paradise Hotel-kendissen Türker Alici som medejer. Donut-kæden var utroligt succesfuld – lige indtil hypen døde ud, og forretningen gik konkurs.

Nu tager en anden influencer springet og åbner en kæde af restauranter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressefoto: Casper Drømme/HAVE Kommunikation

‘Lad os se, hvad det kan’

Det er madformidleren Casper Drømme, der snart åbner sin kæde af burgerbarer.

Tidligere i år annoncerede den 38-årige ‘professionelle livsnyder’ til sine hundredtusindvis af følge på TikTok, Instagram og YouTube, at han ville åbne en burgerbar.

Siden har man kunne følge med fra sidelinjen, mens Casper Drømme har besøgt en lang række ind- og udenlandske restauranter for at samle inspiration til menukortet på Casper’s, som den nye burgerkæde bliver kaldt.

Ifølge den nyslåede restaurantejer har der manglet takeaway-restauranter, der byder på ‘simple burgere og tilbehør med fokus på smag’.

Det er måske en smule svært at forestille sig, at der ikke skulle findes udbydere af netop denne service på det danske marked, men Casper Drømme burde vide, hvad han taler om.

Gennem flere år har mad-influenceren rejst land og rige rundt for at anmelde diverse retter fra især takeaway-restauranter.

Han er kendt for at bruge udtrykket ‘lad os se, hvad det kan’, før han sætter tænderne i en burger eller propper en durumrulle i munden.

Men nu er det altså ham selv, der skal vise danskerne, hvad hans mad kan.

Tre åbninger inden for en måned

Torsdag kunne Casper Drømme offentliggøre åbningsdatoen og lokationen for den første Casper’s-burgerbar.

På de sociale medier og i en pressemeddelelse annoncerer han en stor åbningsfest på Falkoner Allé den 24. oktober.

Restauranten på Frederiksberg bliver den første i kæden, der efter planen udvider inden for få uger med to restauranter på henholdsvis Gothersgade og Valby Langgade.

Allan Schultz, fra Parsley Salon, løb med sejren, da det første DM i sauce blev afgjort. Konkurrencen hylder klassisk håndværk og branchens fællesskab.