Da brandvæsnet fredag, kort før middag, måtte rykke ud til en brand på en grillbar, slukkede de den på højst usædvanlig vis.
En frituregryde på en grillbar gik fredag, omkring middag, pludselig i brand
Grillens personale forsøgte i første omgang at slukke branden selv, men måtte opgive.
Da brandvæsnet ankom tog de en noget utraditionel metode i brug, i håb om at bekæmpe friturebranden.
(Artiklen fortsætter under billedet)
‘Vi smed en masse frosne kyllinger ned i gryden for at få temperaturen ned,’ fortæller indsatsleder ved Midtjysk Brand & Redning, Vagn Erik Jensen, til TV Midtvest.
Indsatslederen oplyser desuden, at branden, der foregik på grillbaren ‘PitStop’ på Parallelvej i Kjellerup, nu er under kontrol.
Det er Vagn Erik Jensens overbevisning, at stedet holder lukket resten af dagen grundet sodskader.
Der var ingen personskade i forbindelse med hændelsen.