Station plastret til: Brøndby-fans sender voldelige budskaber inden derby

Siden lørdag aften har der været voldsomme optøjer på Vestegnen. Det har resulteret i både smadret inventar på en bodega og to personer, der er blevet ramt af skarpe våben. Nu er politiet rykket ud til Glostrup Station.

Politiet er ankommet til Glostrup Station, hvor de nu er i gang med at rydde op og tage plakater ned. Plakater med voldelige budskaber er blevet hængt op omkring stationen.

Med både graffiti, plakater og dukkehoveder bliver der sendt budskaber, som angiveligt er rettet mod ærkerivalerne fra FCK.

(Artiklen fortsætter under billedet)

På nogle plakater er der skrevet ‘spark og slå på FCK’ andre er der ord som ‘halshugget’ og ‘kyllinger’.

De voldelige budskaber stopper dog ikke der.

Flere steder omkring og på stationen er der sprayet andre budskaber og spørgsmål.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Med henvisning til lørdagens optøjer og den voldsomme episode på en bodega i Glostrup, sender fansene et spørgsmål i FCK-fansenes retning.

‘Har i fået pusten, FC?’, lyder spørgsmålet.

Personer, der var til stede ved optøjerne lørdag aften fortæller til Presse-fotos.dk, at spørgsmålet er rettet mod FCK-fansene, som ‘stak af’ fra de voldsomme optøjer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har været ude på stationen og i samarbejde med DSB har man fået fjernet plakater og dukken med det afhuggede hoved, som var blevet lagt på stationen.

Københavns Politi er yderst opmærksomme på dagens derby, hvor de to hold tørner sammen på Brøndby Stadion klokken 12.

Fansene er dog allerede i gang med opvarmningen og flere steder på Vestegnen er mange grupper samlet og vil sammen gå mod stadion, når det bliver tid til kampstart.

De voldsomme optøjer resulterede lørdag aften i, at en mand blev stukket med en skruetrækker eller en kniv, lyder det fra politiet.