Massiv busbrand brudt ud

En massiv busbrand er brudt ud på en holdeplads.

Branden fandt sted ved holdepladsen for trafikselskabet Umove, hvor en blå bus stod i kraftige flammer.

Øjenvidner fortæller om en intens ild, der hurtigt bredte sig, og store røgskyer, der fyldte luften over området.

Billeder fra stedet viser den udbrændte bus, der nu står som et forkullet minde om den pludselige hændelse.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Massiv røgudvikling.

Brandårsagen er endnu ikke kendt, men brandvæsenet blev hurtigt tilkaldt for at håndtere situationen.

Politiets vagtchef, Ole Aamann, bekræfter over for Jyskevestkysten, at der var blevet indberettet om ild i bussen, og at myndighederne straks gik i gang med at vurdere situationen.

Aamann forklarede, at politiet afventer meldinger fra brandvæsnets indsatsleder for at afgøre, om der er behov for at rykke ud til stedet. “Hvis det bare er overophedning i motoren, skal vi ikke, men hvis noget tyder på noget påsat, skal vi selvfølgelig” sagde han til mediet.

Det var Sønderborg Brand & Redning, der blev tilkaldt til den dramatiske brand, der opstod ved en bus på Newtonsvej, hvor der ligger en holdeplads.

Sønderborg Brand & Redning er i øjeblikket i gang med at få kontrol over situationen og sikre, at branden ikke spreder sig til nærliggende områder. Brandfolkene arbejder hurtigt og effektivt for at nedkæmpe flammerne.

Branden fandt sted i Ragebøl, som ligger lige udenfor Sønderborg. Yderligere oplysninger vil blive offentliggjort, så snart brandvæsenet har haft tid til at evaluere situationen og identificere årsagen til branden.

En tidligere landsholdsspiller er blevet mistænkt for at have begået overgreb mod barn.