Dronning Margrethe efter sygemelding: Nu er der nyt i sagen

Arkivfoto.

Dronning Margrethe blev indlagt på Rigshospitalet som følge af et fald på Fredensborg Slot. Nu er der nyt i sagen.

Tilbage i september blev Dronning Margrethe indlagt på Rigshospitalet. Det skete som følge af et fald på Fredensborg Slot.

Her fik offentligheden kendskab til, at dronningen havde pådraget sig en skade omkring nakkehvirvlerne samt et brud på venstre hånd.

En uge senere blev dronningen så udskrevet fra Rigshospitalet og vendte retur til Fredensborg Slot. I den forbindelse udtalte Dronning Mary, at hun var optimistisk på sin svigermors vegne på trods af uheldet.

‘Efter omstændighederne har hun det rigtig godt. Jeg har haft mulighed for at besøge hende et par gange siden, hun kom hjem. Hun er mega sej,’ lød det fra Dronning Mary til Billed Bladet, der dengang befandt sig i Landskonference for sundhedsplejersker.

Efter indlæggelsen kom det yderligere frem, at Dronning Margrethe skulle bære en stiv halskrave de kommende måneder. Tilmed var hendes hånd i gips.

Dronning Margrethe klar til første opgave

Nu er der nyt om dronningen efter sygemeldingen. Den 84-årige dronning er nemlig klar til at vende tilbage til arbejdet og har således fået tildelt sin første opgave.

Det bekræfter Kongehuset overfor B.T.

Tirsdag den 4. november skal Dronning Margrethe dermed overrække årets Ebbe Munck-pris som protektor.

Først lød meldingen ellers fra Kongehuset, at dronningen skulle være sygemeldt i en længere periode, men nu lader det altså til, at der er lavet om på planerne.

Peter Ingemann holder fast i sin kritik af dronningen, selvom han i sin tid kom i stærk modvind for sin udtalelse.