Kessler med afsløring i ny bog: Her er årsagen bag Moppers død

Det er nok gået de færreste menneskers næse forbi, at den danske bokselegende Mikkel Kessler har udgivet en bog. I bogen afslører den 45-årige tidligere bokser mange ting fra privaten. Det gælder blandt andet, hvad der endte med at koste livet for hans mor – Mopper, som også nød stor popularitet hos befolkningen efter sine mange sæsoner i ‘Familien fra Bryggen’.

Mikkel Kessler var en hårdtslående bokser, som dansede rundt i bokseringen. Nu er han en skarpt skrivende forfatter, som i går holdt bogreception for sin nye bog “Uden parader”.

I den nye bog åbner den tidligere boksestjerne op for nogle oplysninger, som for hans søster Linse, måske skulle have været bevaret som en hemmelighed.

Mikkel Kessler har nemlig valgt at skrive om årsagen bag deres fælles mors død tilbage i år 2016.

Ann Patricia ‘Mopper’ Christensen var navnet på deres mor. En dame som var højt elsket af sin familie, men også af mange danskere, som nød at følge den livsglade dame i realityserien om deres liv på Bryggen.

I sin nye bog afslører Mikkel Kessler, hvad der endte med at koste hans mor livet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privatofoto Mikkel Kesslers Instagram

I bogen fortæller han, at det var kræft i halsen og leveren, som endte med at koste livet for moren.

‘Lea og jeg havde aftalt, at vi ville flytte til Spanien, og alt var pakket og klar, da vi fik at vide, at mor havde fået kræft i halsen. Vi droppede rejseplanerne for at kunne passe og pleje hende,’ skriver Mikkel Kessler i bogen.

Herefter fortæller Kessler, hvordan moren gennemgik den typiske strålebehandling, som bliver brugt til at slå kræftcellerne ihjel.

Mikkel fortæller videre i bogen, hvordan hun i starten havde fremgang i sygdommen. Da det viste sig, at kræften var spredt til leveren var der ikke mere at gøre.

Til sidst accepterede Mopper at komme på hospice på Frederiksberg, skriver Mikkel Kessler i bogen. 

Mopper gik bort i år 2016 under et år efter at hun fik konstateret kræftsygdommen. Hun var omringet af sine nærmeste da hun tog sin sidste vejrtrækning.

En mand er blevet slået ned i sit hjem, hvor maskerede mænd er trængt ind. De uhyggelige detaljer er nu kommet frem i retten.