Blodig indbrudstyv går amok på betjente

To teenage-indbrudstyve blev tidligt tirsdag morgen taget på fersk gerning. Her skar den ene af tyvene sig så voldsomt på en knust rude, at personen måtte køres væk i en ambulance.

Tidligt tirsdag morgen tikkede en melding en ved politiet om et igangværende indbrud.

En forbipasserende borger anmeldte 05.22, at to yngre personer havde knust en rude til forretning. Derefter blev de set gå rundt inde i butikken.

Anmelderen viste heltemod og tilbageholdte de to indbrudstyve indtil en patrulje ankom til stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Da en patrulje fra Østjyllands Politi ankom til forretningen på Ryomvej i Rønde sigtede de indbrudstyvene, en 16-årig pige og en 19-årig dreng.

Det skriver politikredsen i onsdagens uddrag af døgnrapporten.

Vold mod betjente

I forbindelse med anholdelsen, blev begge teenagerne meget aggressive og udadreagerende – først pigen og derefter drengen.

Derfor kvitterede betjentene efterfølgene også med en sigtelse for ‘vold mod betjentene og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.’

Den 19-årige dreng var dog ikke færdig med at skabe problemer. Undervejs forsøgte han nemlig også at befri den 16-årige pige fra sin anholdelse. Det blev han også sigtet for.

Teenage-drengen havde i forbindelse med indbruddet også skåret sig på den knuste rude, og derfor blev en ambulance tilkaldt til stedet. Den kørte efterfølgende den 19-årige til behandling på hospitalet.

Østjyllands Politi oplyser yderligere, at de pårørende og de sociale myndigheder er underrettet om hændelsen.

En mand har overfaldet sin lillesøster, hvor han har slået hende med et støvsugerrør, med knytnæve og sparket hende, mens hun lå ned.