Mand, kvinde og to børn i alvorligt uheld: Alle kørt til hospital

Politi er i øjeblikket til stede i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld, der indtraf kl. 10.09 mellem to køretøjer.

‘Omfanget af tilskadekomsterne er endnu ukendt, men politiet arbejder på stedet for at klarlægge situationen. De kalder uheldet for et ‘alvorligt færdselsuheld’

Sådan skrev politiet i et opslag på X.

Som følge af uheldet blev vejen i sydgående retning mod byen helt spærret, hvilket har betydet betydelige trafikale problemer.

Derudover blev letbanetrafikken også indstillet, hvilket påvirkede mange pendlere i området. Myndighederne arbejder fortsat på at få ryddet op og genoptage normal drift.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Et af køretøjerne har ramt en lygtepæl.

Uheldet er sket på Randersvej i Aarhus N.

Trafikken blev ledt via Nehrus Allé, og bilister opfordredes til at finde alternative ruter for at undgå forsinkelser.

‘Vi er tilstede på Randersvej i Aarhus N i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld kl. 10.09 mellem to køretøjer. Tilskadekomst pt. ukendt. Randersvej helt spærret i sydgående retning mod byen, og trafikken ledes via Nehrus Allé. Letbanen også indstillet,’ skrev Østjyllands Politi på det sociale medie X.

Cirka klokken 11.09 opdaterer Østjyllands Politi med følgende:

‘En mandlig fører af det ene køretøj og en kvindelig fører af det andet samt to børn, der sad som passagerer, er blevet kørt til kontrol på hospitalet. Umiddelbart ingen alvorlig tilskadekomst. #politidk arbejder stadig på stedet, men biler og letbane kan igen passere’

Der er sket en grusom stigning i mængden af børneporno. Nu kommer nye lovforslag, som går imod de ækle forbrydelser, som Peter Hummelgaard udtrykker det. Læs historien her.