Mikkel Kessler havde vanvittig løn: Så meget tjente han i ‘Vild med dans’

Mikkel Kessler

I 2019 byttede Bryggen-bokseren Mikkel Kessler boksehandskerne ud med dansesko, og deltog i ‘Vild med dans’. I hans nye selvbiografi kommer han blandt andet ind på den løn han fik – og den var ganske klækkelig.

Vi nærmer os med hastige skridt juletiden og gaveræset. Derfor er det også er højsæson for bogudgivelser i alle afskygninger.

Et af de nyeste skud på stammen kommer fra den danske ‘Viking Warrior’, der har udgivet selvbiografien Mikkel Kessler – Uden parader’.

Men omkring fem år inden bokseikonet fra Bryggen satte bogen i trykken, var han en af ‘Danmarks modigste dansere’ i seersuccesen ‘Vild med Dans’.

På trods af, at det ikke blev til en sejr med danseskoene på, kunne Mikkel Kessler alligevel efterfølgende sidde tilbage grinende – dollargrinende, vel og mærke.

Millionær-Mikkel

I den nye bog kommer han nemlig blandt andet ind på den fornemme løn han fik for at deltage i ‘Vild med dans’.

Se og Hør beskriver, hvordan Mikkel Kessler er den bedst betalte deltager af ‘Vild med dans’ nogensinde.

Han skulle nemlig have fået en rund million for at være med i programmet. Udover det, var der en bonus på 50.000 kroner for hver uge han gik videre.

En løn, der da også virker til at have behaget eks-bokseren.

”Jeg forhandlede økonomien på plads og endte med at blive aflønnet ganske glimrende. Et ugeblad snusede op, at jeg fik omring en million kroner for at deltage. Det tal havde de ikke fra mig, for jeg havde accepteret en tavshedsklausul, der gjorde, at jeg ikke måtte udtale mig i detaljer om mit honorar”.

Sådan skriver Mikkel Kessler i sin nye bog. Deri sætter han også ord på, hvorvidt han skulle være den bedst betalte deltager i ‘Vild med dans’ nogensinde.

”Nogen siger, jeg er den, der har fået det højeste honorar i “Vild med dans”-historien, men det har jeg ingen anelse om. Det eneste, jeg vidste, var, at jeg var fint tilfreds – og så fandt jeg hurtigt ud af, at der altså skulle arbejdes for pengene.”

Mikkel Kessler dannede i ‘Vild med dans’ par med Mille Funk. De to blev ‘knockoutet’ lige inden top-fem, og endte på en sjetteplads.

L.O.C. har i over 20 år spyttet hits på stribe. Men nu står han øjensynligt over for et karriereskifte.