Ejere af Tesla Cybertruck: Sådan klarede den stormen

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck ved ladestandere i Florida.

Efter orkanen Helene har flere ejere af Tesla Cybertruck i Florida delt videoer, der viser, hvordan deres el-pickup-trucks klarede sig i kategori 4-stormen.

De fleste videoer fra elbilsejerne gjorde det tydeligt, at Cybertrucks faktisk viste sig at være i stand til at håndtere oversvømmelserne forårsaget af stormen.

Orkanen Helene ramte den sydøstlige del af USA torsdag og har ifølge Associated Press forårsaget 44 dødsfald i Florida, Georgia, North Carolina, South Carolina og Virginia. Moody’s Analytics estimerer, at ejendomsskaderne fra stormen kan beløbe sig til mellem 15 og 26 milliarder dollar.

Det skriver det udenlandske medie TESLARATI.

Flere Tesla-ejere, der befandt sig i områder ramt af Helene, delte opdateringer om deres oplevelser. En ejer, Calvin Hudson, der bor 40 minutter syd for Tampa, delte billeder på X, der viste, hvordan hans Cybertruck klarede de oversvømmede veje i hans område ved hjælp af bilens Wade Mode. Han nævnte i en senere kommentarer, at mange mennesker blev ramt af oversvømmelser i hans kvarter.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Oversvømmet vej i Florida.

Teslas PowerShare-funktion var guld værd

CCTV-optagelser viste også en Tesla Cybertruck, der kørte gennem oversvømmede områder, mens orkanen ramte staten. Optagelsen var kort, og det er uklart, om bilen havde Wade Mode aktiveret, men det var tydeligt, at den elektriske pickup-truck kunne navigere gennem vandet uden problemer.

Andre ejere af bilen delte videoer af deres biler, der fungerede helt fint efter orkanens hærgen. Et andet videoopslag viste også en, der let kørte over en forholdsvis stor mængde vand, der havde samlet sig.

Indlæg i online-fora som Cybertruck Owners Club og forskellige Tesla Cybertruck-grupper på Facebook indikerer, at bilens PowerShare-funktion blev uvurderlig for ejerne under orkanens værste uger.

(Artiklen fortsætter efter video af Tesla Cybertruck)

Kan dog sagtens gå galt med Cybertruck

Mange Cybertruck-ejere rapporterede, at deres biler kunne forsyne hjemmet med strøm til at forsyne apparater i flere dage.

Det skal dog bemærkes, at ikke alle Cybertrucks slap for skader under orkanen Helene.

Et billede delt i en Facebook-gruppe viste en Cybertruck og en Tesla Model Y, der var delvist nedsænket i stormens oversvømmelser. Begge biler stod til at blive totalskadet på grund af vandstanden i området.

I Danmark brød en voldsom brand ud ved en skole. I dag er det gået ud over SFO’en. Læs den historie og se de vilde billeder her.

SE EN RÆKKE BILLEDER AF TESLA CYBERTRUCK HER: