Dræbte sin lille datter: “Jeg straffede hende lovligt”

Et barnemord har rystet det meste af befolkningen. En 10-årig pige er på mest kujonagtig vis blevet slået ihjel. I retten sidder den dræbte piges far, stedmor og onkel som alle er tiltalt for drabet på 10-årige Sara Sharif.

Sagen, der har rystet det meste af England, er endelig kommet for retten. Nu begynder retssagen mod de tre tiltalte familiemedlemmer.

Under dagens retsmøde blev der afspillet et otte minutter langt opkald, som skulle være pigens far, Urfan Sharif, da han ringede til den britiske alarmcentral.

Et opkald, som faren foretog sig fra Pakistan, samtidig med, at den 10-årige pige lå død i deres hjem i England.

Sammenholdt skaderne med familiens pludselige afrejse vakte det politiets mistanke, og Urfan Sharif og kæresten Beinash Batool blev efterlyst.

Efter en månedslang menneskejagt blev familiemedlemmerne fundet og sigtet for drabet på Sara Sharif. 

Nu er retssagen i drabet, som skete i august 2023, begyndt. Og mandag blev et otte minutter langt opkald fra Sara Sharifs far til den britiske alarmcentral afspillet i retten.

I telefonopkaldet til det engelske politi kunne man høre den 42-årige Urfan Sharif græde i telefonen, før han kom med beskeden om, at han havde slået sin datter ihjel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Urfan Sharif, Beinash Batool og Faisal Malik er alle tiltalt for drabet.  Foto: Surrey Police

“Jeg straffede hende lovligt og så døde hun. Hun havde været uartig – jeg tævede hende. Det var ikke min mening at slå hende ihjel, men jeg gav hende for mange tæsk”.

Alle de tre tiltalte nægter mord og at have forårsaget eller tilladt et barns død, melder Sky News.

Efterlod brev ved datteren og stak af

Ifølge anklageren så blev 10-årige Sara dræbt den 8. august. Herefter skulle Urfan Sharif og familien angiveligt have brugt over 5.000 Britiske Pund på flybilletter til Pakistan, hvor de landede den 10. august.

Det var her at faren skulle have foretaget opkaldet hjem til det engelske politi.

Opkaldet fandt sted, da Urfan Sharif, hans kæreste og deres børn, lige var ankommet til Pakistan. 

Efter det grusomme opkald til politiet fandt de frem til adressen i Surrey.

Her fandt de frem til det tragiske syn af den afdøde 10-årige pige.

Chokerede over synet af den lille pige fandt politiet også en seddel liggende tæt ved hende. Faktisk lå sedlen ved siden af hendes hovedpude.

På papiret stod der som det første “Elsker dig Sara”.

Herefter fulgte en længere tilståelse på skrift, hvor faren indrømmer at have tævet den lille pige til døde. Han beskriver hvordan han er stukket af da han er bange, men lover at han vil melde sig selv og tage sin straf.

Brevet slutter af med en bøn til dem, der fandt hans afdøde datter. Han sværger på guds navn, at det ikke var hans mening at slå hende ihjel. Herefter beder han til, at datteren bliver begravet, som muslimer skal begraves.

Forfærdelige oplysninger i retten

Det har været et frygteligt syn der mødte politiet på adressen. Ikke nok med at den lille pige blev fundet død, men hun blev også fundet med grusomt mange skader på kroppen.

Før anklageren gik i gang med at liste de grusomme ting op, bad han folkene i retssalen om at tage en dyb vejrtrækning førend han gik i gang.

“11 forskellige brud på rygsøjlen, begge hænder havde brækkede knogler og så blev der fundet bevis for strangulering af den lille pige i en periode på seks uger. Men det bliver værre endnu. Beviserne viser at Sara er blevet bidt, formentligt er det menneskebid hun er blevet udsat for,” fortalte anklageren i retten.

En af de anklagede skulle i den forbindelse have nægtet at få lavet et tandaftryk til retten.

Udover de grimme beviser fra anklageren, havde man også fundet brandmærker på den 10-årige piges bagdel, som formentligt var forårsaget af et strygejern.

10-årige Sara var ikke kun blevet tæsket. Hendes behandling de sidste uger før hendes tragiske død havde været forfærdelige, de havde været brutale.

Terrorfrygten i Danmark forlænger grænsekontrollen