Storebror tiltalt for at voldtage og gøre lillesøster gravid: Her er dommen

En 27-årig mand er torsdag blevet idømt et års fængsel i en sag, hvor han blandt andet var tiltalt for at voldtage sin mindreårige lillesøster, så hun blev gravid

En 27-årig mand er ved Retten i Aalborg torsdag eftermiddag blevet idømt et års fængsel for at have haft samleje med sin 15-årige lillesøster.

Det oplyser specialanklager Mia Haaning Andersen fra anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi til mediet Nordjyske.

Den 27-årige mand var blandt andet tiltalt for at skulle have voldtaget sin mindreårige lillesøster flere gange i løbet af 2023, hvor han ifølge anklageskriftet, som Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i, gjorde hende gravid.

Dommeren valgte ved domsafsigelse kun at kende den 27-årige mand skyldig i et tilfælde af samleje med lillesøsteren.

I samme dom blev den 27-årige også kendt skyldig i at true en person, der havde meldt ham til politiet og for at udøve hærværk mod personens bil.

Desuden blev han kendt skyldig i at modsætte sig sin anholdelse.

Anklagemyndigheden forsøgte at få den 27-årige mand idømt et bolig- og besøgsforbud for personer under 18 år, efter han havde været sammen med en mindreårig, men det valgte retten ikke at idømme ham.

Sagen har været omfattet af både et navne- og referatforbud.

Presse-fotos.dk har tidligere beskrevet, at den 27-årige mand har en broget fortid. Han er førhen blandt andet kendt skyldig i at have begået et knivstikkeri med en isoleringskniv og også i grov vanvidskørsel.