17-årig elev mister livet: Nye oplysninger i tragisk sag

En 17-årig ung mand er onsdag afgået ved døden. Han har sat ild til sig selv tirsdag og onsdag er respiratoren blevet slukket. Nu kommer politiet med nye oplysninger.

Både elever og personale var til stede tirsdag eftermiddag, hvor den unge mand satte ild til sig selv. Flere personer forsøgte at komme den manden til undsætning til akutberedskabet nåede frem til skolen.

Eleven blev hastet på hospitalet og var svært tilskadekommen ved ankomsten til Rigshospitalet. Han blev lagt i respirator og hospitalspersonalet kæmpede for at redde hans liv.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Onsdag eftermiddag er politiet ude med en opfordring og en løftet pegefinger. Der florerer en video på sociale medier. Personer har filmet den tragiske sag, hvor den 17-årige sætter ild til sig selv på Viborg Katedral Skole

Videoen er blevet delt på de sociale medier flere gange og politiet har fået oplysninger om den. Derfor er Midt- og Vestjyllands Politi ude med en varsel til alle, der deler videoen.

“En video af den tragiske hændelse på Viborg Katedralskole i går bliver delt på sociale medier. Del ikke videoen – det er strafbart”, skriver politiet på X.

Politiet opfordrer alle til at slette videoen. Hvis du har set den og har brug for en at tale med, så få talt med en voksen eller kontakt Offerrådgivningen på 116 006.

Onsdag eftermiddag var politiet kaldt ud til en anden alvorlig sag, hvor en ung kvinde stod på kanten af en jernbanebro. Politiet har afspærret området.

Viborg Katedral Skole flager på halvt onsdag eftermiddag