Kvinde fundet livløs under mystiske omstændigheder

En 58-årig kvinde er blevet fundet død under mystisk omstændigheder. Mandag har politiet foretaget obduktion, og derfor er der nyt i sagen

Efter fundet af en død kvinde i fredags blev en lokal mand korvarigt anholdt, men blev siden løsladt igen.

Kvinden blev fundet død under mistænkelige omstændigheder, og derfor er der efter politiundersøgelser på findestedet mandag blevet foretaget en obduktion af den døde kvinde.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jeppe Holgersen.

Tirsdag morgen læser han op fra en erklæring om dødsfaldet.

“Politiet var fredag til stede på en adresse i Nykøbing Mors, hvor en 58-årig kvinde var afgået ved døden. Der var nogle omstændigheder omkring dødsfaldet, som gjorde, at vi anså det som mistænkeligt,” siger vagtchefen om erklringen.

“Der har i dag, det vil sige mandag, været afholdt obduktion i sagen. Dødsårsagen er ikke endeligt afklaret, men umiddelbart er der ikke noget mistænkeligt ved dødsfaldet. Af hensyn til de pårørende har vi ikke yderligere kommentarer,” slutter erklæringen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var i fredags, at politiet var massivt til stede på en adresse i Nykøbing Mors efter ved middagstid at have fundet den døde kvinde.

Efter at have foretaget flere undersøgelser forlod politiet igen stedet fredag aften og fortalte samtidig, at man ville afvente obduktionen mandag, som der altså nu er kommet svar på.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto