Ole Henriksen ‘svinger sin lille tissemand’ – hvad handler det nu om?

Ole Henriksen har længe levet livet som fuldblodsentertainer. Om det er i go´ morgen Danmark, i reklamer eller på hans hjemmebane i Los Angeles, så er der masser af fart på den nu 73-årige mand. Den folkekære cremekonge har altid bragt store smil hjemme i stuerne, men starten på hans karriere var noget mere vovet end som så.

“Jeg elskede at være entertainer, når jeg havde cirkus ned i bagskuret.”

Ole Henriksen har altid været en kunster. En entertainer. En som fik folk til at smile og le. Det har han altid været meget bevidst omkring, at det var hans kald i livet, det der fik det hele til at give mening for ham.

I Danmark kender vi ham som extraordinært glad og smilende, med et humør som ikke kan andet end at smitte af på andre.

Det fandt han ud af, at det var en evne han besad allerede som barn, hvor han sammen med sin kusine Hanne kastede sig ud i et noget vovet cirkus.

“I skal bare betale et par ekstra håndøre, og så må I ikke sige noget til mor og far!”

Foto: Ole Henriksen Instagram

Det lyder næsten som en Pusle replik fra de gamle “Min søsters børn film”, men ordende blev råbt af Oles kusine Hanne, som stod i spidsen for deres fælles cirkusshow som børn.

Det var da heller ikke hvilken som helst optræden, der afsluttede deres cirkus som børn.

Foruden de mere almindelige cirkusnumre, så sluttede Ole altid showet af med manér og bravur, og i bedste Ole Henriksen stil viste, at han ikke var bange for noget.

“Så kom jeg ud og lavede striptease og stod nøgen foran dem og svingede med min lille tissemand,” fortæller Ole Henriksen om sit ekstranummer i podcasten Extraordinary.

Podcasten går meget ind på 73-årige Oles opvækst, og hvad den har haft af betydning, i forhold til den person han er blevet i dag.

Ole Henriksen fortæller glad og smilende, som vi kender ham, hvordan cirkusshowet fra barndommen er et godt eksempel på hvad han har taget med fra sin opvækst. Det med at stå ved sig selv, og være den man er.

“Du skal altid være den bedste udgave af dig selv. Du skal aldrig holde dig tilbage. Hold alle sider af din personlighed i live,” siger Ole Henriksen i podcasten.