Verdensmester dræbt på åben gade

En tidligere verdensmester og cykelstjerne har mistet livet efter at være blevet udsat for et knivangreb på åben gade

‘Den olympiske komités eksekutivkomité med præsident Ciro Solano Hurtado i spidsen sørger over, at verdensmesteren og den mangedobbelte olympiske medaljevinder i cykling er død.’

Sådan lyder det lørdag efter en tidligere verdensmester i cykling er afgået ved døden som følge at et tilsyneladende knivstik i halsregionen.

Knivstikket blev ifølge flere medier påført under et slagsmål.

Det er den colombianske olympiske komités eksekutivkomité, der lørdag offentliggør oplysninger på det sociale medie X om den tidligere cykelverdensmester Marlon Alirio Pérez Arangos død.

Han blev dræbt under et knivstikkeri i byen El Carmen de Viboral i hans hjemland, Columbia.

Ifølge oplysninger fra den lokale guvenør, Hugo Juménez, havde den mistænkte gerningsmand et sår, der sandsynligvis også er opstået som følge af et kort stikvåben. Derudover havde han også blodspor på sit tøj.

Den formodede gerningsmand blev kort efter hændelsen anholdt, men da politiet ikke fandt hverken gerningsvåben eller med sikkerhed kunne konstatere, at han var den reele gerningsmand, blev han igen løsladt.

Sagen ligger nu hos anklagemyndigheden i Columbia.

Marlon Pérez vandt banecykling i 1994 og blev 48 år.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her